Підготовка студентів до використання мультимедійних засобів у початковій школі - Кравченко, В. (My University, 2019)
Використання мультимедійних засобів на уроці забезпечує інтерактивність, що здатна структурувати та візуалізувати інформацію, підсилює мотивацію учнів, активізуючи їх пізнавальну діяльність, яке на рівні свідомості, так і підсвідомості. Включення інформаційних засобів робить процес навчання більш технологічним і більш результативним. Вони дозволяють робити уроки несхожими один на одного.
Кравченко В. В. Підготовка студентів до використання мультимедійних засобів у початковій школі : пояснювальна записка до магістерської роботи спеціальності 013 "Початкова освіта" / В. В. Кравченко ; наук. керівник Л. В. Бахмат. - Харків, 2019. – 116 с.
Keywords: педагогічні умови, мультимедійні засоби, початкова школа, професійна підготовка, майбутні вчителі початкових класів; pedagogical conditions, multimedia means, primary school, professional training, future primary school teachers; педагогические условия, мультимедийные средства, начальная школа, профессиональная подготовка, будущие учителя начальных классов