Особливості професійної діяльності майбутніх тренерів з фітнесу - Школа, Олена; Пелешенко, Ігор; Фоменко, Олена; Кирпенко, В.М. (My University, 2025)
В методичних рекомендаціях надана сучасна інформація для професійного зростання та саморозвитку тренера з фітнесу. Засвоєння цього матеріалу дасть можливість здобувачам вищої освіти набути фахових компетентностей в самостійній роботі з фітнесу та наприкінці навчання бути підготовленими до сучасних вимог у сфері фітнес-індустрії, щоб у майбутньому стати конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці. Методичні рекомендації призначені для практичних та самостійних занять здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності А7 Фізична культура і спорт, спеціалізація Фітнес. Матеріал видання може бути корисним не тільки тренерам з фітнесу, але й учителям фізичної культури, викладачам факультетів фізичного виховання, тренерам та керівникам різних спортивних секцій.
Keywords: фітнес; тренер з фітнесу; фітнес-індустрія; fitness; fitness trainer; fitness industry