Методика та практика проведення круглого столу з використанням освітніх можливостей Інтернет-ресурсів - Чернишова, О.; Кисельова, Олеся (My University, 2021)
Методичні рекомендації розроблено відповідно до вимог освітньо-професійних програм підготовки здобувачів першого бакалаврського освітнього рівня і спрямовано на вирішення завдань удосконалення професійної підготовки фахівців. Наведено методичні матеріали щодо використання можливостей освітніх Інтернет-ресурсів для підготовки та проведення круглого столу, що сприяють підвищенню ефективності формування комунікативної компетенції й впроваджені у різні види педагогічної практики здобувачів першого бакалаврського освітнього рівня. Методичні рекомендації стануть у нагоді на заняттях з методики викладання іноземної мови; при написанні навчально-методичних робіт. Призначені для викладачів вищих закладів освіти, а також здобувачів першого бакалаврського освітнього рівня різних напрямів підготовки і для самоосвіти
Методика та практика проведення круглого столу з використанням освітніх можливостей Інтернет-ресурсів : метод. рек. для викладачів вищих закладів освіти / уклад. О. В. Чернишова, О. Б. Кисельова. – Харків, 2021. – 112 с.
Keywords: методичні рекомендації, Інтернет-ресурси, круглий стіл; methodical recommendations, Internet resources, round table