Впровадження штучного інтелекту в освітній процес магістрантів-інформатиків - Школа, Олена; Отрошко, Тамара; Калініченко, Олександр (My University, 2024)
Стаття присвячена ретельному розгляду впливу штучного інтелекту на освітній процес магістрантів-інформатиків, зокрема його ролі у забезпеченні якості навчання, вирішенні складних завдань та підготовці майбутніх фахівців. На основі аналізу даної теми можна краще зрозуміти потенціал ШІ та визначити кращі практики для його успішного впровадження в освітній процес. Штучний інтелект є головною інновацією ХХІ століття, який підвищує можливості побудови навчальних сайтів для занять, управління процесом виконання певних освітніх завдань.
Школа О. М. Впровадження штучного інтелекту в освітній процес магістрантів-інформатиків / Олена Школа, Тамара Отрошко, Олександр Калініченко // Дистанційна освіта: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти : V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ 15 травня, 2024 р.). – Київ, 2024. – № 4. – С. 351-356
Keywords: штучний інтелект, здобувачі вищої освіти, магістранти, інформатика; artificial intelligence, students of higher education, master’s students, computer science