Сучасні фітнес-технології оздоровчо-рекреаційної спрямованості - Школа, Олена; Осіпцов, А. (My University, 2017)
У навчальному посібнику використані матеріали вітчизняних і зарубіжних вчених, основні положення Національної доктрини розвитку фізичної культури і спорту та інші джерела. Досвід практичної діяльності з основ теорії фітнес-технологій оздоровчо-рекреаційної спрямованості в Україні та інших країнах дозволяє підвищити ефективність роботи щодо залучення населення до занять оздоровчими аеробними та силовими видами фітнесу. Навчальний посібник призначений для викладачів і студентів для ознайомлення із сучасними фітнес-технологіями рекреаційно-оздоровчої спрямованості, що використовуються різними верствами населення.
Школа О. М. Сучасні фітнес-технології оздоровчо-рекреаційної спрямованості : навч. посіб. / О. М. Школа, А. В. Осіпцов; Комунальний закл. «ХГПА» ХОР. – Харків, 2017. – 217 с.
Keywords: фітнес-технології, оздоровчо-рекреаційна спрямованість, фізична культура і спорт, оздоровчий аеробний фітнес, силовий фітнес; fitness technologies, wellness and recreational orientation, physical culture and sports, aerobic fitness, power fitness; фитнес-технологии, оздоровительно-рекреационная направленность, физическая культура и спорт, оздоровительный аэробный фитнес, силовой фитнес