Термінологічний словник з сучасних практик консультування - Гордієнко , Світлана; Тарасенко, Неллі (My University, 2025)
Видання розраховано для здобувачів освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр, педагогічних, науково-педагогічних працівників, фахівців соціальної сфери
Keywords: консультування; терміни; словник; методи і техніки