Інформаційно-комунікаційні технології як інструмент виховання школярів - Репко, Інна; Чернова, Юля (My University, 2020)
На сучасному етапі інформатизації суспільства все більшого поширення в різноманітних сферах життя набувають інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ), вони виступають як один із інструментів виховання. Автори вважають, що при формуванні нової української школи пріоритетом є впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, що забезпечують дальше вдосконалення освітнього процесу, доступність та ефективність освіти, підготовку молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві.
Репко І. П. Інформаційно-комунікаційні технології як інструмент виховання школярів / І. П. Репко, Ю. Г. Чернова // Розвиток національної педагогічної освіти у подіях і персоналіях: особливості, здобутки та перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (19 листоп. 2020 р., м. Харків) /за заг. ред. : Г. Ф. Пономарьової; Комун. Закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків : ФОП Петров В. В., 2020. – С. 303–305.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології, інструмент виховання, школярі, освітній процес, позакласна виховна робота.