Менеджмент якості професійної підготовки майбутніх учителів інформатики - Пономарьова, Галина; Харківська, Алла; Отрошко, Тамара; Прокопенко, Альона (My University, 2021)
Монографія присвячена вирішенню проблеми управління якістю професійної підготовки майбутніх учителів інформатики. У роботі визначено теоретико-методологічні основи менеджменту якості професійної підготовки майбутніх учителів інформатики; схарактеризовано організаційно-педагогічні умови; розроблено та обґрунтовано структурно-функціональну модель системи управління якістю професійної підготовки майбутніх учителів інформатики. Усвідомлення зроблених у монографії висновків сприятиме ефективному підвищенню якості професійної підготовки майбутніх учителів, збільшенню кількості конкурентоспроможних фахівців та покращенню конкурентоспроможності вітчизняних закладів вищої освіти.
Менеджмент якості професійної підготовки майбутніх учителів інформатики : монографія / Г. Ф. Пономарьова, А. А. Харківська, Л. О. Петриченко, Т. В. Отрошко, А. О. Прокопенко; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харків. облради. – Харків : ФОП Бровін О. В., 2021. – 186 с.
Keywords: менеджмент, вчителі інформатики, професійна підготовка, якість; management, computer science teachers, professional training, quality; менеджмент, учителя информатики, профессиональная подготовка, качество