Характеристики манер у вокальному виконавстві - Плаксіна, Олена (My University, 2021)
Манера –цілий комплекс вокальновиконавчої діяльності, в якому використовуються різні прийоми та техніки. Це своєрідна візитівка співака, його особливість виконання.
Keywords: характеристика; манера; естрадний вокал; characteristic; manner; pop vocals