Методика навчання інформатики в закладах загальної середньої освіти та вищій школі - Хміль, Наталія (My University, 2023)
Видання розроблено та структуровано відповідно до розділів силабусу освітнього компонента «Методика навчання інформатики в ЗЗСО та вищій школі». У виданні міститься необхідний для організації самостійних робіт здобувачів вищої освіти. Навчальне видання рекомендоване здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми Середня освіта (Інформатика). The publication is designed and structured according to the sections of the syllabus of the educational component "Methodology of teaching informatics in secondary schools and higher education". The publication contains information necessary for the organization of the independent works of the acquirers higher education. The educational edition is recommended for students of the second higher education (master's) level of the educational and professional program Secondary education (Informatics).
Методика навчання інформатики в закладах загальної середньої освіти та вищій школі : метод. настанови до виконання самостійної роботи для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти зі спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) / уклад. : Н. А. Хміль ; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2023. – 33 с.
Keywords: методика навчання інформатики, самостійна робота, силабус, освітній компонент; computer science teaching method, independent work, syllabus, educational component