Особливості формування лінгвокультурологічної компетентності молодших школярів на уроках української мови - Давидченко, Інна (My University, 2020)
У статті розглядаються особливості формування лінгвокультурологічної компетентності молодших школярів на уроках української мови. Проблема формування лінгвокультурологічної компетентності набуває загальнодержавного значення, оскільки йдеться про збереження й примноження соціально-духовних багатств суспільства.
Давидченко І. Д. Особливості формування лінгвокультурологічної компетентності молодших школярів на уроках української мови. / І. Д. Давидченко // Сучасні технології початкової освіти : реалії та перспективи : зб. наук. праць Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, педагогічний факультет, кафедра теорії та методик початкової освіти.- Випус 2. - Київ : Міленіум, 2020. - С. 64 – 67.
Keywords: лінгвокультурологічна компетентність, молодші школярі, соціально-духовні багатства суспільства; linguocultural сompetence, junior high school students, social and spiritual wealth of society; лингвокультурологическая компетентность, младшие школьники, социально-духовные богатства общества