Професійне самовдосконалення фахівця в галузі фізичного виховання і спорту в умовах сьогодення - Школа, Олена; Полоус, В.; Сичов, Дмитро (My University, 2021)
В статті розглядається питання щодо професійного самовдосконалення фахівця в галузі фізичного виховання і спорту в умовах сьогодення. Було визначено зміст та значення особистісного самовдосконалення як фактору розвитку особистості майбутнього фахівця фізичного виховання і спорту.
Школа О. Професійне самовдосконалення фахівця в галузі фізичного виховання і спорту в умовах сьогодення / О. Школа, В. Полоус, Д. Сичов // Взаємодія духовного й фізичного виховання в становленні гармонійно розвиненої особистості : зб. статей за матеріалами VІІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн конф. ( Слов’янськ-Краматорськ, 25-26. 03. 2021 р.). – Слов’янськ, 2021. – С. 431-434
Keywords: фізичне виховання, спорт, самовдосконалення, заклади освіти, модернізація; physical education, sports, self-improvement, educational institutions, modernization