«Спортивна медицина» як фаховий інструмент для підготовки тренера з фітнесу - Фоменко, Олена; Жамардій, Валерій (My University, 2024)
У статті розповідається про те що спортивна медицина є важливим інструментом для тренерів з фітнесу, оскільки вона допомагає їм краще розуміти фізіологічні та медичні аспекти тренувань, запобігати травмам, моніторити здоров'я клієнтів та пристосовувати програми тренувань до їхніх індивідуальних потреб. Володіння знаннями спортивної медицини дозволяє тренерам забезпечити безпечне та ефективне навчання своїх клієнтів, що сприяє досягненню оптимальних результатів у фітнесі та здоров'ї загалом
Фоменко О. В. «Спортивна медицина» як фаховий інструмент для підготовки тренера з фітнесу / О. В. Фоменко, В. О. Жамардій // Сучасні тенденції та перспективи розвитку якісної підготовки майбутніх фахівців фізичної культури і спорту в умовах ступеневої освіти : зб. наук. праць за матер. YI Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава-Лубни,18-19 квітня 2024 р.). – Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2024. – С. 106–107.
Keywords: спортивна медицина, навчання, здобувач вищої освіти; sports medicine, training, higher education student