Ернест Шоссон: періодизація творчості в контексті становлення стилю - Мілавіна, Альона (My University, 2022)
В історії французької музики творчість Ернеста Шоссона (1855–1899) відіграла зв’язувальну роль між пізнім романтизмом С. Франка та раннім імпресіонізмом К. Дебюссі. Особистість та доробок французького композитора достатньо глибоко вивчені у європейському та американському музикознавстві; закономірним є приєднання до процесу цього вивчення й українських дослідників.
Keywords: Е. Шоссон; французький; композитор; періодизація творчості; пізньоромантичний; імпресіонізм; E. Chausson; French; composer; periodization of creativity; late romantic; impressionism