Формування психологічної підготовки правоохоронців до забезпечення громадського порядку під час проведення спортивних заходів - Нежута, Аліна (My University, 2010)
У статті зроблено теоретичний аналіз проблеми формування психологічної підготовки правоохоронців до забезпечення громадського порядку під час проведення спортивних заходів. Розглянуто основні завдання формування психологічної підготовки, професійно-важливі якості працівника міліції.
Нежута А. В. Формування психологічної підготовки правоохоронців до забезпечення громадського порядку під час проведення спортивних заходів / А. В. Нежута // Проблеми психологічної безпеки особового складу сил охорони правопорядку під час підготовки та проведення Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. – Харків : АВВ МВС України, 2010. – С. 199–201.
Keywords: поліцейський, громадський порядок, психологічна підготовка, стресостійкість, комунікативність; policeman, public order, psychological preparation, stress tolerance, communicativeness; полицейский, общественный порядок, психологическая подготовка, стрессоустойчивость, коммуникативность