Урок музики як основна форма організації музичної освіти учнів в сучасних закладах загальної середньої освіти - Полинько, Я.; Варганич, Галина (My University, 2019)
У статті розглядається урок музики як цілісна система. Автор розкриває структуру уроку, його специфіку. Детально розглянуті ключові особливості цього уроку та проаналізовані основні типи уроків музики.
Полинько Я. Р. Урок музики як основна форма організації музичної освіти учнів в сучасних закладах загальної середньої освіти / Я. Р. Полинько, Г. О. Варганич // Роль інновацій в трансформації образу сучасної науки : матеріали IІI Міжнар. наук.-практ. конф. ( м. Київ, 27–28 грудня 2019 р.) / ГО «Інститут інноваційної освіти» ; Науково-навчальний центр прикладної інформатики НАН України. – Київ : ГО «Інститут інноваційної освіти», 2019. – С. 58–63.
Keywords: урок музики, урок музичного мистецтва, сприйняття, специфіка, класифікація, принципи навчання музики