Використання методу моделювання у вихованні цінностей - Капустіна, Ольга (My University, 2020)
У тезах проаналізовано значення педагогічного моделювання як ефективного методу дослідження. Визначено основні компоненти моделей. З’ясовано значення моделювання.
Капустіна О. І. Використання методу моделювання у вихованні цінностей / О. І. Капустіна // Наукові розробки, передові технології, інноваці : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Прага, 6-8 жовтня 2020 р.). – Прага, 2020. – С. 215–217.
Keywords: модель, педагогічне моделювання, дослідження; model, pedagogical modeling, research