ШЛЯХИ ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Петриченко, Лариса (My University, 2017)
Вплив навколишнього середовища на розвиток людини здавна був предметом вивчення та дослідження педагогічної науки. Так, ще Жан-Жак Руссо вбачав резерв виховання, навчання й розвитку дитини в тісному взаємозв’язку з природним середовищем.
Петриченко Л. О. Шляхи формування екологічної культури молодших школярів / Л. О. Петриченко // Наукові досягнення, відкриття та шляхи розвитку педагогічної науки: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 26-27 травня 2017 р. – Запоріжжя : Класичний приватний університет, 2017. – С. 36–39.
Keywords: навколишнє середовище, дослідження педагогічної науки, навчання й розвиток дитини