Використання ІКТ у підготовці майбутніх учителів іноземної мови - Клєба, Анна; Нечипоренко, Марина (My University, 2022)
У роботі порушено тему інформаційного розвитку суспільства, рівня адаптивності особистості в нових умовах та його професійних знань та умінь у галузі операційних можливостей. Слід зазначити, що володіння ІКТ та обізнаність у цій галузі є важливою складовою освіти у закладах вищої освіти та подальшого професійного розвитку фахівців, вмінню застосовувати можливості ІКТ в освітній діяльності. Наведено основні напрямки використання ІКТ у навчанні англійської мови
Клєба А. І. Використання ІКТ у підготовці майбутніх учителів іноземної мови / А. І. Клєба, М. О. Нечипоренко // Information technologies and management in higher education and sciences : conference proceedings (November 28, 2022. Fergana, the Republic of Uzbekistan). – Riga : Baltija Publishing, 2022. – Part 2. – P. 36–38
Keywords: майбутні учителі іноземної мови, ІКТ, інформаційний розвиток, заклад вищої освіти; future foreign language teachers, ICT, information development, higher education institution