ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ДО РОЗВИТКУ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ В УЧНІВ - Толмачова, Ірина (My University, 2019)
Актуальність роботи зумовлена необхідністю удосконалення підготовки майбутніх учителів початкової школи до інноваційної професійної діяльності в умовах реформування загальної середньої освіти. У роботі cхарактеризовано досвід ознайомлення майбутніх фахівців із критичним мисленням та його методами (на прикладі викладання навчальної дисципліни «Загальна педагогіка»).
Keywords: професійно-педагогічна підготовка, майбутній учитель початкової школи, викладання, критичне мислення; professional and pedagogical training, future elementary school teacher, teaching, critical thinking; профессионально-педагогическая подготовка, будущий учитель начальной школы, преподавание, критическое мышление