Факультет фізичного виховання та мистецтв - Бескорса, Вікторія; Журавльова, Ірина (My University, 2025)
У статті розглядається багатогранна діяльність факультету фізичного виховання та мистецтв у системі підготовки висококваліфікованих фахівців у галузях педагогіки, культурології, музикознавства та спорту. Автори висвітлюють історичні етапи становлення факультету, особливості його структурного розвитку та еволюцію освітніх підходів у контексті 105-річного досвіду академії. Основну увагу приділено науково-дослідній роботі викладачів, інноваційним напрямкам освітнього процесу, а також значним творчим і спортивним здобуткам студентів та випускників
Keywords: факультет фізичного виховання та мистецтв,.; Харківська гуманітарно-педагогічна академія; вища освіта; педагогічна підготовка; науково-дослідна діяльність; професійна майстерність; Faculty of Physical Education and Arts; Kharkiv Humanitarian Pedagogical Academy; higher education; pedagogical training; research activities; research activities