Організаційно-педагогічні умови формування управлінської культури майбутніх учителів - Мережко, Д. (My University, 2019)
Особливого значення професійні якості й навички управлінської діяльності набувають для педагога, оскільки діяльність учителя, зокрема, класного керівника, спрямована на управління освітнім процесом, колективом учнів, взаємодію з адміністрацією, колегами, батьками, організацію позанавчальної діяльності, тому цілеспрямоване їх формування є важливим складником підготовки для вирішення педагогічних завдань.
Мережко Д. О. Організаційно-педагогічні умови формування управлінської культури майбутніх учителів : пояснювальна записка до магістерської роботи спеціальності 073 "Менеджмент" / Д. О. Мережко ; наук. керівник І. В. Каденко. - Харків, 2019. - 159 с.
Keywords: управлінська культура, майбутній учитель, педагогічні умови, заклад вищої освіти, студентське самоврядування; managerial culture, future teacher, pedagogical conditions, institution of higher education, student self - government; управленческая культура, будущий учитель, педагогические условия, учреждение высшего образования, студенческое самоуправление