Управління процесом підготовки майбутнього вчителя до педагогічної діагностики навчальних досягнень. - Морозова, Вікторія (My University, 2020)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті особливості професійної діяльності учителя та характеристика основних етапів і компонентів педагогічної діагностики навчальних досягнень учнів. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведеного педагогічного експерименту, детально характеризуються особливості впровадження розроблених педагогічних умов підготовки майбутніх учителів до педагогічної діагностики навчальних досягнень.
Морозова В. О. Управління процесом підготовки майбутнього вчителя до педагогічної діагностики навчальних досягнень : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент / В. О. Морозова ; кер. Ю. О. Блудова. – Харків, 2020. – 110 с.
Keywords: професійна готовність, майбутні учителі, педагогічна діагностика навчальних досягнень; professional readiness, future teachers, pedagogical diagnostics of educational achievements; профессиональная готовность, будущие учителя, педагогическая диагностика учебных дострижений