Практика з виховної роботи : робочий зошит (електронне видання) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра - Акімова, Олена; Корсікова, Катерина; Кузнецова, Оксана; Блудова, Юлія; Ільїна, Олена; Потапова, Наталя; Отрошко, Тетяна (My University, 2022)
У робочому зошиті представлено матеріали практики, методичні рекомендації, форми звітності та ведення документації для проходження практики, що використовуються студентами, які проходять практику з виховної роботи у закладах загальної середньої освіти. Робочий зошит рекомендований для викладачів і методистів, учителів закладів загальної середньої освіти, студентів закладів вищої педагогічної освіти
Практика з виховної роботи : робочий зошит для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра / уклад. : Олена Акімова, Юлія Блудова, Олена Ільїна, Катерина Корсікова, Оксана Кузнецова, Наталя Потапова, Татяна Отрошко; Комун. закл. «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харків. обл. ради. – Харків, 2022. – Вид.3-тє перероблене і доп. – 84 с.
Keywords: практика, виховна робота, робочий зошит, нова українська школа, виховні заходи, заклад загальної середньої освіти; practice, educational work, workbook, new Ukrainian school, educational activities, general secondary education institution