Застосування здоров᾿язберігаючих технологій в освітньому процесі педагогічних ЗВО - Борзик, Олена; Дехтярьова, Олена (My University, 2022)
У дослідженні порушена проблематика усвідомлення суті феномену «здоров’язберігаючі технології». Розкрита дефініція понять «здоров’я» та «технології».
Борзик О. Б. Застосування здоров᾿язберігаючих технологій в освітньому процесі педагогічних ЗВО / О. Б. Борзик, О. О. Дехтярьова // Європу єднає здорове майбутнє (крос-форум в межах програми Президента України «Здорова Україна»): зб. наук. праць. – Харків, 2022. – С. 20–24
Keywords: «здоров’язберігаючі технології», студенти, освітній процес; "health-preserving technologies, students, educational process