Педагогіка та психологія у сфері вищої освіти - Пономарьова, Галина; Толмачова, Ірина; Кондрацька, Лариса; Шукалова, Ольга (My University, 2020)
Робочий зошит розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми освітнього компоненту «Педагогіка та психологія у сфері вищої освіти» підготовки фахівців освітнього ступеня магістра. Видання спрямоване на підвищення якості опанування магістрантами теоретичними засадами педагогіки та психології у сфері вищої освіти та практичними вміннями щодо організації освітнього процесу у сучасному закладі вищої освіти. У робочому зошиті висвітлено концептуальну інформацію з основних розділів педагогіки та психології у сфері вищої освітийподано специфіку організації освітнього процесу у педагогічних закладах вищої освіти. Для кожної теми запропоновано план та систему завдань. Робочий зошит є збірником допоміжних матеріалів, який доцільно використовувати під час навчальних занять із «Педагогіки та психології у сфері вищої освіти» та в процесі позааудиторної роботи майбутніх фахівців. Навчальне видання рекомендоване для студентів, аспірантів та викладачів закладів вищої освіти.
Педагогіка та психологія у сфері вищої освіти : робочий зошит / уклад. : Г. Ф. Пономарьова, І. М. Толмачова, Л. В. Кондрацька, О. С. Шукалова ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2020. – 118 с.
Keywords: педагогіка, психологія, вища освіта, організація освітнього процесу; pedagogy, psychology, higher education, organization of the educational process; педагогика, психология, высшее образование, организация образовательного процесса