Професійне становлення майбутніх учителів інформатики в умовах освітнього простору - Кравченя, Альона (My University, 2018)
У статті розглянуто особливості професійного становлення майбутніх учителів інформатики в умовах освітнього простору закладу вищої педагогічної освіти, його закономірності; з’ясовано, що освітній простір закладу вищої педагогічної освіти є основою для успішного професійного становлення майбутніх учителів інформатики. Features of professional formation of the future teachers of informatics in the conditions of educational space of the institution of higher pedagogical education, ego regularities are considered in the article; found that the educational space of the institution of higher pedagogical education is the basis for successful professional development of future teachers of computer science.
Кравченя А. О. Професійне становлення майбутніх учителів інформатики в умовах освітнього простору / А. О. Кравченя // Теорія та методика професійної освіти: елект. наук. фах. вид. – 2018. – Вип. 15. – URLhttps://ivetscienceipto.wixsite.com/tmpo/kopiya-14-2018
Keywords: професійне становлення, майбутній учитель інформатики, професійна підготовка, заклад вищої педагогічної освіти, освітній простір; professional formation, Future teacher of computer science, vocational training, institution of higher pedagogical education, educational space