Вплив вправ силової спрямованості на фізичну підготовленість і результат студентів-легкоатлетів спортивного відділення. - Сагайдак, Аліна (My University, 2020)
Робота присвячена впливу вправ силової спрямованості на рівень фізичної підготовленості студентів спортивного відділення ЗВО, які спеціалізуються в бігу на середні дистанції. Автор розробила комплекси вправ силової спрямованості та дослідила динаміку показників розвитку фізичних якостей бігунів на середні дистанції.
Сагайдак А. А. Вплив вправ силової спрямованості на фізичну підготовленість і результат студентів-легкоатлетів спортивного відділення : магістерська робота зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт / А. А. Сагайдак ; наук. кер. Людмила Шестерова. – Харків, 2020.
Keywords: студенти, спортивне відділення, розвиток фізичних якостей, комплекси силових вправ