Особливості формування вмінь хлопчиків початкових класів керувати просторовими характеристиками рухів - Мірошниченко, В. І.; Ніжевська, Тетяна (My University, 2018)
Різноманітність рухів, що зустрічаються в спортивній і трудовій діяльності, здійснюється в просторі, в часі і пов'язана з м'язовими зусиллями. Свідоме управління своїми рухами неможливе без умінь відчувати і аналізувати їх. Завдання дослідження – вивчити вікові особливості формування вмінь хлопчиків 7-9 років керувати рухами у просторі. Вирішення цього завдання проводилось в умовах лабораторного експерименту. Результати дослідження представлені у тезах.
Мірошниченко В. І. Особливості формування вмінь хлопчиків початкових класів керувати просторовими характеристиками рухів / В. І. Мірошниченко, Т. В. Ніжевська // Матеріали VI Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 квітня 2018 року). – Харків, 2018. – С. 59–61.
Keywords: хлопчики початкових класів, просторові характеристики рухів, уміння керувати рухами.