Оздоровчі фітнес-технології в освітньому процесі за допомогою дистанційного навчання - Школа, Олена (My University, 2020)
У статті розглядаються механізми навчання здобувачів вищої освітиза допомогою оздоровчих технологій фітнесу в умовах дистанційної освіти у вищій школі, проаналізовані дослідження сучасних вітчизняних і зарубіжних вчених з цього питання, висвітлені основні практичні рекомендації для підвищення якості освіти у дистанційному навчанні
Школа О. М. Оздоровчі фітнес-технології в освітньому процесі за допомогою дистанційного навчання / О. М. Школа // Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф.(м. Київ, 16 червня 2020 р.) / Київ. нац. авіаційний ун-т ; наук. ред. Н. П. Муранова. – Київ. : НАУ, 2020. – С. 143–145.
Keywords: дистанційне навчання, технології, фітнес, здоров’я студентів; distance learning, technology, fitness, student health; дистанционное обучение, технологии, фитнес, здоровье студентов