Виховання духовної культури у дітей старшого дошкільного віку у процесі взаємодії мистецтв - Роганова, Марина (My University, 2017)
У статті визначено засадничі поняття моральності, духовності, особистого розвитку особистостей, цінностей, культури освіти виховання, а також комплекс понять, що формує концепти духовної культури особистості дітей старшого дошкольного віку.
Keywords: духовна культура, духовність, виховання, моральність, естетичне ставлення, дитячий навчальний заклад; spiritual culture, spirituality, education, morality, aesthetic attitude, children's educational institution; духовная культура, духовность, воспитание, нравственность, эстетическое отношение, детское учебное заведение