Особливості адаптаційного процесу студентів-першокурсників музичного мистецтва до умов вищої школи - Дорош, Тетяна; Артюхова, В.О. (My University, 2017)
У статті розглядаються питання адаптації студентів-першокурсників музичного мистецтва до сучасних умов вищої школи. Наводяться приклади організації музичних занять, де забезпечується ефективна підготовка студентів до залікових іспитів.
Дорош Т. Л. Особливості адаптаційного процесу студентів-першокурсників музичного мистецтва до умов вищої школи / Т. Л. Дорош, В. О. Артюхова // Педагогіка і психологія: сучасні методики та інновації, досвід практичного застосування : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 17-18 березня 2017 р.) / ГО «Інститут інноваційної освіти», Наук.-учбовий центр прикладної інформатики НАН України. – Одеса : ГО «Інститут інноваційної освіти», 2017. – С. 69–73.
Keywords: адаптація, першокурсник, музичне мистецтво, музичний твір; адаптация, первокурсник, музыкальное искусство, музыкальное произведение.; adaptation, first-year student, musical art, opus