Навчально-ознайомча практика - Тарасенко, Неллі; Лисак, Анна; Гордієнко, Світлана (My University, 2025)
Навчально-ознайомча практика: щоденник для здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності Соціальна робота спрямований на підготовку фахівців, здатних вирішувати професійні задачі з використанням теоретичних і практичних профільно предметних знань, життєвого досвіду, цінностей та схильностей. Він є важливим документом, що підтверджує успішне проходження практики та є основою для оцінювання результатів навчання
Keywords: практика; здобувачі фахової передвищої освіти; практиканти; щоденник