Сучасна модульна освіта та рейтинговий підхід до оцінювання професійної компетентності студентів ВНЗ - Харківська, Алла (My University, 2009)
Мета статті – окреслити контури системи оцінювання професійної компе-тентності майбутніх фахівців, що не зводиться тільки до знань, умінь і навиків, сформованих традиційною освітою
Харківська А. А. Сучасна модульна освіта та рейтинговий підхід до оцінювання професійної компетентності студентів ВНЗ / А. А. Харківська // Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах : зб. наук. пр. / Класич. приват. ун-т. – Запоріжжя, 2009. – Вип. 5(58). – С. 404–409.
Keywords: модульна освіта, професійна компетентнісь, оцінювання; modular education, professional competence, assessment; модульное образование, профессиональная компетентность