Системи та методи оцінювання вищої освіти. Світовий та європейський досвід - Харківська, Алла (My University, 2013)
У статті проаналізовані досвід проведення, системи та методи оцінювання вищої освіти в межах національного та світового досвіду; співставлено національний та зарубіжний досвід проведення оцінювання діяльності державних ВНЗ; визначено відмінності в процесах оцінювання. Ключові слова: система оцінювання, вища освіта, національний досвід, світовий досвід, державний ВНЗ.
Харківська А. А. Системи та методи оцінювання вищої освіти. Світовий та європейський досвід / А. А. Харківська // Вісник Запорізького. нац. ун-ту : Педагогічні науки : зб. наук. праць / Держ. вищ. навч. закл. "Запоріз. нац. ун-т". – Запоріжжя : Вид-во ЗНУ, 2013. – Вип. 2. – С. 73–79.
Keywords: система оцінювання, вища освіта, національний досвід, світовий досвід, державний ВНЗ; assessment, higher education, national experience, international experience, state universities; система оценивания, высшее образование, национальный опыт, мировой опыт, государственный вуз