Всебічний розвиток педагога Нової Української Школи як один із аспектів професійної діяльності . - Павлова, Олена; Денисова, М. І. (My University, 2020)
У тезах розглянуто проблему всебічного розвитку педагога Нової Української Школи як один із аспектів професійної діяльності. Всебічний розвиток педагога передбачає дотримання єдності та взаємодії п'яти складових: розумового, фізичного, трудового, морального й естетичного виховання. Обґрунтовано, що головною мотивацією на стадії розвитку та самореалізації є формування життєвої філософії педагога, коли особистість виходить за рамки своєї професії, а його професійне становлення не зводиться до звичайного набору найкращих якостей. Зазначено принципи якісної практики та показники, які вчитель має оцінити у власній практиці і побачити сфери, що потребують удосконалення чи подальшого розвитку.
Павлова О. Г. Всебічний розвиток педагога Нової Української Школи як один із аспектів професійної діяльності / О. Г. Павлова, М. І. Денисова // Педагогіка та психологія сьогодні: постулати минулого і сучасні теорії : зб. наук. робіт учасників Міжнар. наук.-практ. конф.(м. Одеса, 16-17 жовтня 2020 р.). – Одеса : Південна фундація педагогіки, 2020. – С.65–67.
Keywords: професійна підготовки, майбутні вчителі, педагогічна діяльність, всебічний розвиток, Нова Українська школа; professional training, future teachers, pedagogical activity, comprehensive development, New Ukrainian school; профессиональная подготовки, будущие учителя, педагогическая деятельность, всестороннее развитие, Новая Украинская школа