Правові засади державної підтримки створення інноваційних лікарських засобів - Васильєв, Станіслав (My University, 2021)
Наукове дослідження присвячено особливостям правового регулювання державної підтримки створення інноваційних лікарських засобів. Охарактеризовані наявні засоби державної підтримки створення інноваційних лікарських засобів. Запропоновані нові засоби фінансової підтримки розробників лікарських засобів
Васильєв С. В. Правові засади державної підтримки створення інноваційних лікарських засобів / С. В. Васильєв // Право і безпека. – 2021. – № 2. – С. 21–26.
Keywords: лікарські засоби, державна підтримка, правові засади, інноваційний проект; medicinal product, state support, innovative project, legal basis; лекарственные средства, государственная поддержка, правовые основы, инновационный проект