Особливості використання форм дистанційного навчання у професійній підготовці майбутніх учителів фізичної культури - Чалий, Вадим; Хміль, В. (My University, 2020)
У тезах надано матеріали щодо використання дистанційного навчання у підготовці фахівців з фізичної культури і спорту окреслено окремі технології (кейс, ТВ, мережеві), методи (асинхронний і синхронний), засоби (технічні і програмні) дистанційного навчання; переваги та недоліки дистанційного навчання. Формування компетентностей під час дистанційного навчання
Чалий В. Ю. Особливості використання форм дистанційного навчання у професійній підготовці майбутніх учителів фізичної культури / В. Ю.Чалий, В. С. Хміль // Фітнес & Здоров’я : матеріали Х Всеукр. наук.–практ. інтернет-конф. (м. Харків, 21 квітня 2020 р.) / за заг. ред. О. М. Школи. – Харків, 2020. – С. 86–89.
Keywords: дистанційне навчання, фахівці фізичної культури і спорту, компетентність, інформаційно-комп’ютерні технології, інтерактивні методи навчання, мультимедійні засоби; distance learning, specialists in physical culture and sports, competence, information and computer technologies, interactive teaching methods, multimedia tools; дистанционное обучение, специалисты физической культуры и спорта, компетентность, информационно-компьютерные технологии, интерактивные методы обучения, мультимедийные средства