Використання інноваційних технологій навчання для засвоєння теоретичного матеріалу з дисципліни «фізична культура» для здобувачів освіти у коледжі - Аксьонов, Дмитро; Сичов, Дмитро; Пилипенко, Данііл (My University, 2020)
У тезах надано матеріали про ефективність використання інтерактивних методів навчання для засвоєння теоретичного матеріалу з дисципліни «Фізична культура» для здобувачів освіти у коледжі, яка сприяє формуванню стійкого інтересу до занять фізичною культурою і спортом.
Сичов Д. В. Використання інноваційних технологій навчання для засвоєння теоретичного матеріалу з дисципліни «фізична культура» для здобувачів освіти у коледжі / Д. В. Сичов, Д. В. Аксьонов, Д. Пилипенко // Актуальні проблеми фізичної культури і спорту в сучасному суспільстві : зб наук. праць ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнародною участю / гол. ред. О. І. Булгаков. – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2020. – С. 93–95.
Keywords: інтерактивні методи навчання, фізична культура, коледж, здобувачі освіти, фізична культура і спорт; interactive teaching methods, physical culture, college, students, physical culture and sports; интерактивные методы обучения, физическая культура, колледж, соискатели образования, физическая культура и спорт