Психолого-педагогічна діагностика якості освіти у педагогічних закладах вищої освіти - Пономарьова, Галина; Харківська, Алла; Петриченко, Лариса; Рассказова, Ольга; Отрошко, Тамара; Школа, Олена; Кондрацька, Лариса; Бескорса, Вікторія; Кравченя, Альона (My University, 2019)
У практично-методичному посібнику подано діагностичні матеріали, високопродуктивні моделі визначення якості освіти, авторські методики оцінювання якості освіти, адаптовані інтерактивні методи навчання системи вищої освіти. Для проведення моніторингу якості освіти представлені авторські адаптовані методики, анкети, методи й тести, а також запропоновані методичні рекомендації, програми семінарів,тренінгів, факультативів,що спрямовані на підвищення рівня якості освіти, інноваційний розвиток та управління освітнім процесом тощо. Посібник укладено ґрунтуючись на дисертаційних роботах і науково-практичних розробках авторів. Репрезентована інформація адаптована для студентів і викладачів педагогічних закладів вищої освіти. Матеріал посібника пройшов апробацію в закладах вищої освіти України. Посібник призначений для студентів, магістрантів, аспірантів і викладачів закладів вищої освіти та інших зацікавлених осіб.
Ч. 1 : Комплексне оцінювання якості освіти у педагогічних закладах вищої освіти
Психолого-педагогічна діагностика якості освіти у педагогічних закладах вищої освіти: у 3-х ч. : практ.-метод. посібник / Г. Ф. Пономарьова , А. А. Харківська , Л. О. Петриченко , О. І. Рассказова , Т. В. Отрошко , О. М. Школа , Л. В. Кондрацька , В. М. Бескорса , А. О. Кравченя ; Комун. закл."Харків. гуманітар.-пед. акад." Харків. облради. – Харків : Бровін О. В., 2019. – Ч. 1 : Комплексне оцінювання якості освіти у педагогічних закладах вищої освіти. – 359 с.
Keywords: діагностичні матеріали, оцінювання якості освіти, адаптовані інтерактивні методи навчання, моніторинг якості освіти, інноваційний розвиток, управління освітнім процесом