Проблеми формування здорового способу життя у школярів і студентської молоді - Воронцова, Ірина; Склярова, М.О.; Влащенко, Світлана (My University, 2017)
В тезах розглядаються проблеми формування здорового способу життя у школярів і студентської молоді. Метою роботи є теоретичний огляд проблеми здорового способу життя, а саме вплив негативних факторів на фізичний cтан здоров’я школярів і студентів у процесі їх життєдіяльності.
Воронцова І. А. Проблеми формування здорового способу життя у школярів і студентської молоді / І. А. Воронцова, М. О. Склярова, С. В. Влащенко // Проблеми саморозвитку та самовдосконалення особистості в умовах модернізації педагогічної освіти : матеріали Усеукр. наук.-практ. конф. (Харків, 22 листопада 2017р.). – Харків : ХГПА, 2017. – С. 70–72.
Keywords: Формування здорового способу життя, фактори, школярі, студентська молодь.; Формирование здорового образа жизни, факторы, школьники, студенты.; Formation of healthy lifestyle, factors, students, student youth