Підготовка спортсменів до змагань з бойового хортингу - Кіларєв, О. К. (My University, 2024)
У статі розкриті методи підготовки спортсменів до змагань, їх тренувальний процес. Розглянкуто їх фізична, тактична, технічна, психологічна та емоційна підготовка. Визначені методи тренування та підготовки, і як саме відбувається процес тренування і підготовки до змагань., відновлення та відпочинок після тяжкого робочого тижня тренувань і підготовки. Визначено, що щоб був результат потрібно багато важкої праці і в кінцевому результаті спортсмен тоді покаже себе на сто відсотків і отримує перемогу
Кіларєв О. К. Підготовка спортсменів до змагань з бойового хортингу / О. К. Кіларєв // Науковий пошук молодих дослідників : збірник наукових праць студентів, 2024. – №3. – С. 191–194.
Keywords: хортинг, бойовий, спортсмени; horting, combat, athletes