Практика використання сенсорних матеріалів Монтессорі у процесі формування мовленнєвої компетентності дошкільників з порушенням опороно-рухового апарату - Яцинік, Алла (My University, 2021)
В тезах висвітлені сучасні підходи щодо організації реабілітаційної діяльності дітей з порушенням опорно-рухового апарату
Яцинік А. В. Практика використання сенсорних матеріалів Монтессорі у процесі формування мовленнєвої компетентності дошкільників з порушенням опороно-рухового апарату / А. В.Яцинік // Актуальні проблеми ортопедагогіки, ортопсихології та реабілітології : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. / за ред. М. Шеремет, А. Шевцова, А. Заплатинської. – Київ : Альянт, 2021.
Keywords: мовленнєва компетентність, порушення опорно-рухового апарату, методика Монтеессорі, діти дошкільного віку; speech competence, disorders of the musculoskeletal apparatus, Monteessori method, preschool children