Підвищення мотивації студентів ЗВО до занять фізичною культурою засобами zumba-аеробіки - Грищенко, Людмила; Журавльова, Ірина (My University, 2020)
Одним із видів вправ під музику – є зумба-аеробіка Це один із нових фітнес-програм. Основними завданнями якого є: підвищення гарного настрою, схуднення, підтримка загального тонусу. Дослідження показують, що за місяць можна схуднути на 3-6 кг. Підтягнути м’язовий корсет. Рівень фізичної підготовки для початку занять. Ним можуть займатися студенти, які взагалі нічим раніше не займалися
Грищенко Л. К. Підвищення мотивації студентів ЗВО до занять фізичною культурою засобами zumba-аеробіки / Л. К. Грищенко, І. М. Журавльова // Фізичне виховання та спорт в закладах вищої освіти : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конференції (м. Харків, 22 травня 2020 року). – Харків : ХНЕУ імені С. Кузнеця, 2020. – 142 с.
Keywords: zumba-аеробіка, фізичні вправи, фітнес, танцювальні рухи; zumba-aerobics, exercise, fitness, dance movements; zumba-аэробика, физические упражнения, фитнес, танцевальные движения