Діагностика внутрішнього середовища ВНЗ - Харківська, Алла (My University, 2015)
У статті розглянуто проблеми діагностики внутрішнього середовища ВНЗ. Проаналізовано внутрішнє середовище ВНЗ. Виявлено найбільш актуальні його проблеми. Визначено поняття «управлінське обстеження». Подано відповіді на питання: що не задовольняє в стані внутрішнього середовища? Яка значущість виявлених недоліків? Які сильні сторони ВНЗ використовуються недостатньою мірою? Проаналізовано наявність інноваційних складових у компонентах освітньої системи (внутрішнього середовища). Визначено недоліки внутрішнього середовища вищого навчального закладу
Харківська А. А. Діагностика внутрішнього середовища ВНЗ / А. А. Харківська // Науковий вісник Мукачівського державного університету. Серія «Педагогіка та психологія» : зб. наук. праць – Мукачево : Вид-во МДУ, 2015. – Вип. 1 (1). – С.59-63
Keywords: діагностика, внутрішнє середовище, ВНЗ, освітня система, інноваційний розвиток; diagnostics, internal environment, universities, educational system, innovative development; диагностика, внутренняя среда, вузов, образовательная система, инновационное развитие