Соціально-педагогічна практика в закладах освіти : - Тарасенко, Неллі; Рассказова, Ольга (My University, 2020)
У методичних настановах окреслені загальна інформація щодо організації соціально-педагогічної практики в закладах освіти, мета та завдання практики, очікувані результати після її проходження, схарактеризовано бази практики, обов’язки практикантів, надано настанови щодо заповнення щоденника практики. Висвітлено організаційно-змістовий аспект проходження соціально-педагогічної практики в закладах освіти, надано тематику практичних занять, методичні настанови та матеріали щодо виконання завдань практики, у тому числі дистанційної роботи практикантів в закладах загальної середньої, дошкільної, вищої та фахової передвищої освіти. Методичні настанови адресовано здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 231 Соціальна робота, а також працівникам психологічної служби закладів освіти, зокрема: соціальним-педагогам, психологам, асистентам вчителя, фахівцям у сфері спеціальної, інтегрованої, інклюзивної освіти.
Тарасенко Н. В Соціально-педагогічна практика в закладах освіти : методичні настанови для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 231 Соціальна робота / Н. В. Тарасенко, О. І. Рассказова. – Харків, 2020. – 89 с.
Keywords: практична підготовка здобувачів; соціальні працівники / соціальні педагоги, психологи, асистенти вчителя, фахівці у сфері спеціальної, інтегрованої, інклюзивної освіти; заклади освіти, виховна, профілактична, профорієнтаційна робота; practical training of applicants; social workers / social pedagogues, psychologists, teacher assistants, specialists in the field of special, integrated, inclusive education; educational institutions, educational, preventive, career guidance work