Основи педагогічної майстерності - Бабакіна, Оксана; Кузнецова, Оксана; Блудова, Юлія; Ільїна, Олена; Корсікова, Катерина; Павлова, Олена; Потапова, Наталя (My University, 2023)
У навчально-методичному посібнику «Основи педагогічної майстерності» подано розробки лекційних, практичних і семінарських занять, рекомендації і завдання для самостійної роботи студентів з освітнього компонента відповідно до силабусу. Посібник рекомендований для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра зі спеціальності 013 Початкова освіта. Видання доцільно використовувати під час аудиторних занять та позааудиторної самостійної роботи. Навчально-методичний посібник рекомендовано викладачам освітніх компонентів «Основи педагогічної майстерності», «Загальна педагогіка», «Вступ до спеціальності» та методистам закладів вищої освіти педагогічного профілю.
Основи педагогічної майстерності : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра / уклад. : Оксана Бабакіна, Оксана Кузнецова, Юлія Блудова та ін.; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харків. обл. ради. – Харків, 2023. – 246 с.
Keywords: педагогічна майстерність, учитель початкових класів, здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, фаховий молодший бакалавр, навчально-методичний посібник; pedagogical skills, primary school teacher, first (bachelor's) level higher education student, professional junior bachelor, teaching and methodological manual