Розвиток сили у підготовці спортсменів із сучасного п’ятиборства та військового багатоборства - Юрчак, О.; Пелешенко, Ігор; Кирпенко, В.; Кутек, Т. (My University, 2023)
Методичні рекомендації містять матеріал, який доцільно використовувати у підготовці спортсменів із сучасного п’ятиборства та військово-спортивних багатоборств. Рекомендовано тренерам, спортсменам, а також студентам закладів фахової передвищої, вищої освіти при підготовці до спортивно-педагогічних дисциплін, у процесі підвищення спортивної майстерності в обраному виді спорту.
Розвиток сили у підготовці спортсменів із сучасного п’ятиборства та військового багатоборства: методичні рекомендації / О. А. Юрчак , І. М. Пелешенко , В. М. Кирпенко , Т. Б. Кутек . – Житомир: ЖДУ імені Івана Франка, 2023. – 92 с.
Keywords: підготовка спортсменів із сучасного п’ятиборства та військово-спортивних багатоборств, тренер, спортсмен, спортивно-педагогічні дисципліни