Професійна підготовка майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту у закладах вищої освіти. - Школа, Олена; Христенко, Дмитро (My University, 2020)
У тезах розповідається про проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців фізичного виховання та спорту у закладах вищої освіти в педагогічній теорії і практиці
Школа О. М. Професійна підготовка майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту у закладах вищої освіти / О. М. Школа, Д. О. Христенко // Актуальні проблеми фізичної культури і спорту в сучасному суспільстві–2020 : зб. наук. праць ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнародною участю / гол. ред. О. І. Булгаков. – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2020. – С. 10–13.
Keywords: професійна підготовка, фахівці фізичного виховання та спорту, заклади вищої освіти, професійна компетентність; vocational training, specialists in physical education and sports, institutions of higher education, professional competence; профессиональная подготовка, специалисты физического воспитания и спорта, высшие учебные заведения, профессиональная компетентность