Історія України - Калініченко, Вячеслав; Олянич , Валентина (My University, 2025)
Узагальнюється історичний розвиток українського народу від найдавніших часів до наших днів. Фактичний матеріал аналізується на наукових принципах об’єктивності та історизму як основоположних в осмисленні та інтерпретації історичних подій. Центральне місце відводиться ключовим соціально-політичним питанням і проблемам, історичним постатям, конкретно-історичним явищам та ситуаціям в координатах простору, часу, в геополітичному вимірі.
Keywords: історія; український народ; Україна; лекції